FUNCTIONAL TRAINING

ENERGY

Sporten in een groep kan je nèt extra motiveren om wél te komen trainen. Je motiveert elkaar, je werkt samen en je voelt aan het einde van de training wat de ander ook voelt. Geniet van de buitenlucht en houd er rekening mee dat we altijd buiten sporten. Weer of geen weer. Na een koude stortbui is de douche erna des te lekker. Of wat dacht je van een verkoelende duik na een warme zomertraining?

EFFORT

De eerste prioriteit ligt op sporten. Fitter worden, je fitter voelen. Trots kunnen zijn op jezelf en het verhogen van je zelfvertrouwen. Ondanks dat er ruimte is voor een grap en grol verwachten we ook dat je hard werkt. Voor en aan jezelf. Tevens zijn we er om elkaar beter te maken, niet om de beste te zijn. Wanneer je klaar denkt te zijn voor een extra uitdaging kun je onze Raw training eens uitproberen.

ENROLL

Leer bewegen op een juiste, technische manier. Een squat is niet zomaar door de knieën buigen of een push-up het buigen van de ellebogen. Laat ons je sterker maken door de correcte bewegingen op je lijf toe te passen. Laat ons je fitter voelen en jou helpen bij het starten aan een gezondere leefstijl.

GENERAL INFORMATION

INCREASE ENDURANCE

De outdoor trainingen zijn vooral gericht op krachtuithoudingsvermogen. Bijvoorbeeld hardlopen gecombineerd met bodyweight krachtoefeningen. Soms gebruiken we ter variatie materiaal zoals kettlebells, battleropes, ballen en elastieken.

SURPRISE, SURPRISE

Elke training is weer een verrassing wat voor een nieuwe prikkel kan zorgen. Geen training is hetzelfde. De trainingen vinden voor langere tijd plaats op dezelfde locatie, maar soms wisselen we dit na een aantal maanden om, om ook een nieuwe prikkel van andere mogelijkheden op de nieuwe locatie te krijgen.

FLEXIBILITY

Werk je in de zorg of heb je wisselende diensten? Je hoeft geen vast moment te kiezen om de Functional Training te volgen. Via onze applicatie kun je je inschrijven op elk gewenst moment zodat je geen training hoeft te missen.