GROOT WORDEN DOOR KLEIN TE BLIJVEN

Rivals is een sportclub waar je je fysiek en mentaal kan ontwikkelen door de persoonlijke toenadering van kundige trainers. Ondanks dat we de grootste bootcamp club zijn geweest van Assen hebben we besloten om ons te richten op een niche; namelijk gemotiveerde en doelgerichte sporters die wij kunnen uitdagen, iets kunnen leren en progressief kunnen trainen.

Trainen bij Rivals gaat niet alleen om het fysieke aspect. Soms zelfs meer mentaal dan fysiek. Tevens benaderen we vanuit het positieve. Het draait bijvoorbeeld niet alleen om de kilo’s die je kwijtraakt, maar wel of je elke week vooruit gaat. Lukt het nu wél om die box jump te maken na wekenlang trainen, of kun je nu wél die push-up of pull-up? 

OUTDOOR & INDOOR TRAINING

Sinds september 2015 organiseren we dagelijks outdoor Functional Training. Toentertijd bootcamp genoemd, een enorme hype door heel Nederland. Ondanks die afgenomen trend hebben we een sterke kern die elke week komt trainen. Sinds 2020 zijn we uit gaan breiden met het aanbieden van indoor Vigor Training en Personal Training