PERSONAL TRAINING

COACH

Wanneer het lastig voor je is om het sporten zelf op te pakken kun je nadenken om de eerste stap te zetten middels personal training. Personal training staat bij ons niet centraal voor langere tijd, maar om je een kickstart te geven en door te kunnen stromen naar één van onze andere trainingen. De personal trainingen zijn 1 op 1 sessies waar je zowel gemotiveerd wordt op fysiek gebied, als op adaptatie van een gezondere leefstijl, een verbeterd zelfvertrouwen en waar nodig op gebied van voeding.

MOTIVATE

Het doel van personal training is om je te motiveren, en vooral te doen wat je in een kleine of grote groep moeilijk, lastig of eng vindt. Het doel is ook om jou naar je persoonlijke doel(en) te begeleiden. Op een veilige manier. Het is het mooie aan ons vak om je zo specifiek te kunnen en mogen helpen. 

YIELD

Het mooie aan de term ‘yield‘ is dat je het op twee manieren kunt vertalen: zwichten en oogsten. Grenzen aangeven, grenzen verleggen, selfgrowth. Zoals eerder genoemd zal je jezelf een keer tegenkomen, dat mag en dat is ook goed. Zo leer je om te gaan met tegenslagen waar je uiteindelijk door groeit.

GENERAL INFORMATION

TALK THE TALK

Gaan we trainen? Ja, maar ook aan en in de bovenkamer. We zijn een empathisch team en kunnen ons aanpassen waar nodig. Soms moet je gewoon even iets kwijt. Er is ruimte om je verhaal te doen maar we willen ook fysiek aan de slag om juist de kop even leeg te kunnen maken.

WALK THE WALK

Alles in je lijf staat in verbinding en draait om balans. Te zwaar beginnen met trainen kan zorgen voor belemmeringen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens je werk. Te licht trainen geeft geen voldoening. Wij zorgen ervoor dat je na de sessie voldaan naar huis gaat en niet twee weken met spierpijn op bed komt te liggen.

GROUNDWORK

Combineer het praatje met het daadje en we komen bij structuur. Elke nieuwe gemotiveerde sporter wil direct alles aanpakken. Voeding, veel beweging en alle ins & outs leren over hoe je zo snel mogelijk fit en afgetraind wordt. Dat kan, maar wij zijn voorstander van stap voor stap. Probeer eerst het sporten eens vol te houden, daarna komt de volgende stap. Al het goede komt langzaam.