VIGOR TRAINING

LEARN

Krachttraining gaat gepaard met bewegingen die je niet in een dag en een nacht leert. We bewegen immers in de vrije ruimte en niet op geïsoleerde krachtapparatuur. Neem de tijd, wees leergierig en ontdek nieuwe manieren om jezelf uit te dagen. Hoe simpel een oefening er ook uit kan zien, je zult jezelf een keer tegenkomen. En dat mag.

FORGE

Bouw aan je zelfvertrouwen en groei zowel fysiek, mentaal als op emotioneel vlak. De trainingen zijn zo vormgegeven dat je eerst werkt aan structuur en techniek, daarna aan het trainen met meer weerstand en aan een hogere weerbaarheid en belastbaarheid.

 

EVOLVE

Ontplooi tot iemand waarvan je niet had gedacht het in je te hebben. Van moe worden door sport op de televisie te kijken naar iemand die zich fitter voelt dan ooit. Met de juiste mindset en begeleiding kun je ontzettend veel bereiken.

GENERAL INFORMATION

PURSUE ANY GOAL

Onze Vigor Training is niet alleen gericht op pure kracht. Kracht kun je immers opsplitsen in krachtuithoudingsvermogen (één of meerdere bewegingen vaak of lang uitvoeren), groei in spiermassa maar ook in maximale kracht (bijvoorbeeld voor sprints, powerlifting). Jij bepaalt het doel en wij ondersteunen je daarbij met het juiste sportschema.

TRAINING SCHEDULE

Je werkt met een, door ons opgesteld, gepersonaliseerd trainingsschema van acht weken waar je elke week 1-10% progressie boekt. Na het volbrengen van je schema volgt er een evaluatie en ontwikkelen we (samen) een nieuw trainingsschema voor de volgende acht weken.

CONSISTENCY AND MOBILITY

Alle trainingen zijn op afspraak, dat betekent dat we een vast moment afspreken waarop je komt sporten. Aan het begin van je training is er 15 minuten de ruimte voor mobility training, daarna heb je 60 minuten de tijd om je schema te completeren. We ambiëren naast een sterk lijf ook een soepel lijf.